Støt Jels Mølleforening, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Jels Mølleforening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte os – OK betaler hele beløbet.

Du støtter mølleforeningen med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får vi en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Jels Mølleforening nu. Og så sørger de for at ændre det.

Status for 2021

I 2021 har Jels Mølleforening fået tilknyttet 12 nye kort og der er i alt støttet for 3.781 kr., som er inkl. de flotte 30% mere i sponsorstøtte, som OK igen i år har valgt at give, pga. COVID-19.

Jels Mølleforening har nu 32 kort tilsluttet til aftalen og hvis du ønsker at støtte Jels Mølleforening, så kan du gøre det i OK’s app, ved at ringe til OK’s kundeservice på 70 10 22 33 eller ved at sende kortnummeret til Kasper Sellebjerg på sellebjerg@outlook.com.

Ekstra støtte til os med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til os. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du foreningen med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil.

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kasper Sellebjerg på 22 67 92 86 eller sellebjerg@outlook.com.

Få et OK Benzinkort og støt Jels Mølleforening hver gang du tanker